Skip Navigation

Learn­mark Tech Føde­varer

EUD

Tech_Fdevare_introbillede

GRUNDFORLØB 1 - GF1 FOOD

Der bliver fart på, mens du går på grundforløb 1 Food - GF1 Food.

På 20 uger prøver du mange forskellige uddannelser inden for hotel, restaurant og storkøkken, så du får det bedste grundlag for at vælge netop den uddannelse, der passer til dig og dine fremtidsdrømme.

På GF1 Food bliver du udfordret praktisk og teoretisk, og du skal sammen med dine holdkammerater arbejde med projekter, hvor du lærer mange forskellige tilberedningsmetoder og får viden om fx råvarer, sundhed og god service.

Du vælger først din uddannelse i slutningen af GF1 Food.

Læs mere om GF1 Food her på Learnmarks Techs hjemmeside 

Se billeder fra hverdagen på Learnmark Techs Facebookside 

På GF1 Food prøver du alle uddannelserne inden for hotel, restaurant og storkøkken. Her kan du læse lidt om, hvad du lærer i de forskellige projekter.

Når du er færdig med GF1 fortsætter du på GF2. Her vælger du den uddannelse, du vil uddanne dig inden for.

På GF2 arbejder du i faglige teams, hvor du lærer om fødevareproduktion, kvalitet, sundhed, hygiejne og det gode værtsskab. Du får teoretisk og praktisk viden om det veltilberedte måltid og den gode service, så du efter GF2 kan planlægge, tilberede og servere en god middag for dine gæster. Du lærer fagsproget og lærer at kommunikere med forskellige kundetyper og kolleger fra andre faggrupper.

På Learnmark Tech kan du vælge uddannelserne:

Undervisning på hovedforløbet på alle fødevareuddannelserne foregår på en anden skole. Vil du gerne uddanne dig til slagter, bager eller konditor, skal du allerede på GF2 vælge en anden skole, da Learnmark Tech ikke udbyder disse uddannelser.

Luk alle
Åbn alle

Krista og Mahmoud fortæller i filmen, hvordan det er at gå på GF2 Food.

Bemærk, at der sættes cookies fra videoudbyderen ved afspilning af denne video.

Lær mere

Stregtegning 2 mennesker med talebobler

KONTAKT OS

Kontakt Learnmark TECH

Ring eller skriv til os, så finder vi ud af, om vi skal aftale et møde på skolen, et telefonmøde eller et online møde. Du Kan kontakte en vejleder på skolens hjemmeside