Gå til hovedindhold

Learn­mark Tech - Hotel og Restaurant

EUD

  • Læs op

Indhold

     

    LEARNMARK TECH - HOTEL OG RESTAURANT

    Drømmer du om et job, hvor du laver gourmet-mad, sund mad, brød og kager, eller hvor du serverer mad for andre ved et flot dækket bord?

    Så skal du starte på en af de mange uddannelser inden for hotel og restaurant på Learnmark Tech:

    SE BILLEDER FRA HVERDAGEN PÅ

    Learnmarks Techs Instagramside 

    Learnmark Techs Facebookside 

     

    GRUNDFORLØB 1 - GF1 FOOD

    Der bliver fart på, mens du går på grundforløb 1 Food - GF1 Food.

    På 20 uger prøver du mange forskellige uddannelser inden for hotel, restaurant og storkøkken, så du får det bedste grundlag for at vælge netop den uddannelse, der passer til dig og dine fremtidsdrømme.

    På GF1 Food bliver du udfordret praktisk og teoretisk, og du skal sammen med dine holdkammerater arbejde med projekter, hvor du lærer mange forskellige tilberedningsmetoder og får viden om fx råvarer, sundhed og god service.

    Du vælger først din uddannelse i slutningen af GF1 Food.

     

    På GF1 Food prøver du alle uddannelserne inden for hotel, restaurant og storkøkken. Her kan du læse lidt om, hvad du lærer i de forskellige projekter.

    Når du er færdig med GF1 fortsætter du på GF2. Her vælger du den uddannelse, du vil uddanne dig inden for.

    På GF2 arbejder du i faglige teams, hvor du lærer om fødevareproduktion, kvalitet, sundhed, hygiejne og det gode værtsskab. Du får teoretisk og praktisk viden om det veltilberedte måltid og den gode service, så du efter GF2 kan planlægge, tilberede og servere en god middag for dine gæster. Du lærer fagsproget og lærer at kommunikere med forskellige kundetyper og kolleger fra andre faggrupper.

    På Learnmark Tech kan du vælge uddannelserne:

    Undervisning på hovedforløbet på alle fødevareuddannelserne foregår på en anden skole. Vil du gerne uddanne dig til slagter, bager eller konditor, skal du allerede på GF2 vælge en anden skole, da Learnmark Tech ikke udbyder disse uddannelser.

    Her får du mulighed for at arbejde med råvarer fra bunden og prøve nogle af de arbejdsopgaver, som en slagter har. Det kan fx være udskæringer, fremstilling af rullepølse eller leverpostej. Derudover kommer du på besøg på et slagteri og i en slagterforretning.

    Lær mere om uddannelsen på ug.dk

    Her får du nogle af bagerens og konditorens tricks til det perfekte brød og de finere dessertkager. Vi besøger også en brød- og kagefabrik og et bageri. Læs mere om bager og konditor på ug.dk