Gå til hovedindhold

Visuelt Gymnasium Horsens

Gymnasielinje

 • Læs op

Indhold

  Visuelt Gymnasium Horsens

  Kunne du tænke dig en gymnasietid, hvor du får frirum til at udforske dine kreative evner?                                                 

  Så er Visuelt Gymnasium noget for dig! 

  Kombinér Visuelt Gymnasium med din gymnasieuddannelse og få evner inden for grafisk design, animation, tegning, mode, tekstil, arkitektur, illustration og produktdesign. Du lærer at udvikle ideer på nye måder og får fyldt din kreative rygsæk, når vi eksperimenterer med materialer og teknikker.

  Visuelt Gymnasium kan kombineres med alle studieretninger på Horsens Gymnasium STX og udvalgte studieretninger på Learnmark HTX og HHX. 

  Få fyldt din kreative rygsæk

  På Visuelt Gymnasium arbejder du med en række emner og metoder, der er relevante i arbejdet med visuelle udtryk og produkter. Du lærer at styre kreative processer inden for design, tegning og kunst og du vil opleve at din kreative tankegang udvikles, når du prøver kræfter med mange forskellige faglige discipliner.

  Her har vi taget det bedste fra den kreative verden, de fremmeste virksomheder og kunstneriske personligheder og rørt det hele sammen til en fagpakke, der giver dig en masse læring og oplevelser, som du kan tage med dig videre i din kreative rygsæk. 

  En del af din uddannelse 

  Som elev på Visuelt Gymnasium har du i gennemsnit seks undervisningslektioner om ugen på Billedskolen Horsens. Undervisningen ligger i skoletiden, men der vil også være weekendundervisning ca. 8 gange årligt.

  Der er en brugerbetaling på 1182 kr. i 11 måneder, som inkluderer transport på hverdage, materialer og adgang til studiemiljø.

  Visuelt Gymnasium er oprettet via et samarbejde mellem Billedskolen Horsens, Horsens Kommune og gymnasierne i Horsens.

  Nysgerrig?

  Hvert år i uge 5 kan du deltage i et særligt praktikforløb, hvor du kan afprøve, hvordan det er at gå på Visuelt Gymnasium. Læs mere og tilmeld dig praktikforløbet her

  Derudover kan du læse mere på hjemmesiden, www.vigy.dk, som vi løbende opdaterer med info om åbent hus arrangementer. Her kan du også blive klogere på, hvordan du tilmelder dig ordningen.

  Følg os på Facebook og Instagram, eller læse mere på www.vigy.dk